REGISTER SEKARANG!!

Friday, May 21, 2010


salam jumaat..
hi kengkawan,ape kabor ea sume..rasenye da lame aq x merepek kat blog aku yg x berape nk best ni kan..
before ni aq mmg rajin meng'post'kn pape je artikel or cite yg terlintas kat dalam pale aku.tp disebabkan aq terlalu bz sekarang ni,aku x sempat nk memenohkan cite2 baru kat dalam blog aku ni..
actualy aq nak luahkan ketidak puasan ati aku kat blog ni.sebab ape???
sebab aku dah xtahan nak dengar orang cakap yang bukan2 kat aku sebab aku asik dok umah xkeje,xwat keje ape2!!
tapi betol ke semua tu?
dorang xpenah tanye pun ape keje aq buat sekarang..
even dok umah aku still ingat nak belanje barang2 dapur..
tapi xterfikir ke dorang mane aku dapat duit??
iye,itulah persoalannyer!!
even aku dok uma,aku still cari duit..aku buat bisnes online..bukan MLM!!
tp Ebay..
iyer,aq berniage di Ebay..
aku masih baru lagi kat Ebay,tp aku juga mempunyai multiple account..
tiap2 pagi aq online bukannye suke2!tapi aku tengah bekerja..
bukan online xtentu pasal layan fb,balas email,main poker dsb..faham!!
tp aku cari duit!!
aku keluar bawak laptop bukannye suke2!tp ade sebab..
aku gune laptop untuk belajar!untuk kesenangan korang juga akan datang!!
jangan nak selalu bersangke buruk pada orang yang dok umah je ari2..
x semestinye dok uma tu xde keje..
kadang2 lagi banyak keje!
sampai xterlayan..
so,aq harap pasni korang paham situasi aku..
dats all..
~~wasalam~~

3 comments:

Seri said...

biarlah apa orang nak kata. kita tak akan dapat puaskan hati semua orang. asalkan kita tahu yang pekerjaan yang kita lakukan halal

Son Karin said...

hari ni aku start belajar wat blog, blog ko la yg menjadi sumber rujukan aku, hahaha

Rizal said...

Sama la dengan aku. Penah orang pelik tanya ko buat apa dok umah je jarang keluar.